onsdag 14 juli 2010

Att vara tillsammans på semestern!

I tidningen mamas förra nummer undrade chefsredaktören om de var de var de enda som bråkade på sin semester.

Vi har träffat lite vänner under semestern och många pratar om att det blir så annorlunda när semestern drar igång, att man inte är van att vara tillsammans hela tiden.

Normaltillståndet är att var och en är på sitt håll under dagen och sen strålar man samman under ett och samma tak efter skolor, dagis och arbete. Nu däremot, mitt i hettan, så är alla ”på plats” hela tiden. Det ska lagas två mål mat om dagen, man ska göra roliga grejer – hela tiden – och man ska hinna med allt det som blivit liggandes under det gångna året.

Flyter det på som tänkt eller blir det lite diskussioner om stort som smått hos er också, såsom hos chefsredaktören på tidningen mama?

Beslutsdoktorn säger r.e.l.a.x. Om det blir lite slitningar så är det inga konstigheter, ni är inte ensamma i båten och det kommer att gå över. Innan ni vet ordet av så är det mörkt, kallt och vi går till våra respektive ämbeten 5 dagar i veckan. Allt är då som vanligt igen, hjulet snurrar vidare och vi längtar redan till nästa semester!

Peace, love and vacation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar