söndag 20 februari 2011

sköööön helg lider mot sitt slut

Avslutningen på föregående veckan var rolig och intensiv - och helgen som följde underbar!

Onsdagens uppdrag ägde rum på en Finladsfärja, märklig känsla att "nästan" vara på väg till mina rötters land - men sen kliva av innan båten lämnade Värtahamnen.


Efter en - ännu en - öroninflammationsinfluerad natt var det dags att bege sig till Lejondals slott för ett långt och spännande föreläsningspass i bedövande vacker miljö.


Började med en andra frukost vid brasan då jag anlände. Nice, från förort till slott på 60-min. Att nå fram, beslutsfattande och retorik stod på schemat.


Glad, trött och nöjd gick färden vidare till Arlanda. Yakiniki till kvällsmat i Skycity, riktigt gott. Är det månne japansk husmans, typ?!


- Det är en lastbil som kommer tidigt intill ditt rum, sa hon i receptionen på Savoy i Malmö. ZZZZzzzzzz........................ 6,5 timmar utan sträck - med eller utan lastbil. Underbart. Slog förvisso huvudet i väggen då iPhonen larmade om uppstigning - den låg på "fel" sida mot hur jag har den hemma. Vanedjur.

08.15 gick sen startskottet för ett seminarium i Talarforums regi. Det var välbesökt och arrangemanget riktigt fint ordnat. Kul att få vara en del av det - tack alla!


Sen hem så snart det gick för att ha en första "obokad" familjedag på länge. Vi brukar alltid ha något och lite till inplanerat, men inte denna helg, Kändes magiskt och efterlängtat.

Minstingen har börjat sova bättre igen då han är frisk och Solsidan var som vanligt riktigt bra. Strax sova med ett leende på läpparna och ta fart mot en ny härligt vecka out there!

allt gott!//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar