tisdag 6 december 2011

6 december

Finlands självständighetsdag, stor dag.

Ring! 10 min innan det är dags att göra entré.

- Hallå, vet du var hans fleece är?!?


Minstingen håller på att riva radhuset och skriker oavbrutet efter sin ”icce” - ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce” ”icce”…

Det var hans gröna fleece som kommit på villovägar, den låg under stora sängen. Det var pappa som nattade igår och det var då fleecen ”gömde sig”.

Märkligt sammanträffande i morse med ett bekant ansikte från Norrköpingstiden och det glada 80-talet. Tack Yvonne, Maria och alla andra på Berns för att ett härligt frukostseminariearrangemang.

…för att inte tala om mina vänner på Talarforum – stort och varmt tack alla! Ni är bäst!

Din moderlighet värmde i morse Helena, när du ”upplyste mig” om frisyren som hittat till Berns under mössan den tidiga morgonen:-)

Mitt i allt dök Saila-serrku upp, stora vuxna kvinnan – koncernchef och allt. Vem hade trott ”allt detta om oss”? – ingen i vår släkt i alla fall.

Samtal med Macsupporten på Arlanda Express, lunch på Arlanda och eftermiddagens dragning i Malmö.

Bilderna från gårdagens fotografering anlände, typ 250 stycken att välja mellan, ser lika trött ut på alla – so what?!

Nu på Arlanda Express och något signalfel som gör att vi åker 20 km/h istället för tänkta 200 dito. Hursomhelst, no stress strax hemma igen.

Slutet gott allting gott, hemma sover mina kära, Finland är som sagt självständigt alltjämt, Kimi Räikkönen återvänder till F1 och flygtaxin kommer inte förrän om 7 timmar.

Sov gott, dröm sött och ha en go lill-lördag imörrn//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar