måndag 5 november 2012

Nya veckan


började bra redan i går eftermiddag då Kimi Räikkönen tog sin första seger i F1 sedan Belgiens Grand Prix på Spa-banan 2009. För ordningens skull bör också nämnas att han hade ett break säsongerna 2011-2011 då han i stället körde rally.


Dessförinnan hade vi varit till Skogskyrkogården och tänt ljus för de ovan där. Känns lika bra varje gång, dels att tänka på de som fått lämna oss och också påminna sig själv om att vi har det bra vi som får vara kvar här på jorden.


För inte kan det väl vara så illa som Olle Ljungström uttrycker det att alla bara har ett ”jävla fittliv” med massor av lån och en SAAB som står och ruttnar i sin krypta. Nåväl, tror Olle bara är lite arg, på vad vet jag däremot inte – hoppas han vet.


Just lämnat på dagis efter en osedvanligt strukturerad morgon när den som mest behövdes, struktur alltså. Processerna ser ut att börja sjunka in efter närmare 20 år i dagislämnarbranschen, även fast att nya projektmedlemmar införlivats i församlingen.

”Slussen nästa!” Sitter på gröna linjen mot Fridhemsplan och veckans första av fem talaruppdrag. Ett riktigt roligt gig ska det bli, en liten intim grupp, fria händer och livliga  diskussioner som följer därpå.


…och skulle Olle ha det minsta rätt – även fast vi har en Volvo - så får det mig att tänka på Jörn Donner ( född 5 februari 1933 i Helsingfors i Finland, är en finlandssvensk författare, filmregissör, filmproducent, journalist, kritiker, politiker) när han vi fick frågor om diverse filmer och han menade att det bara var en massa skitfilmer. Reportern undrade lite närmare rörande hans egna filmer - som inte hade fått ”så bra kritik” - om inte de också var ”skitfilmer”?! Jo sa han, med de är bra skitfilmer!

Bra vecka dudes, låt mig återkomma! Glada//docl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar