fredag 15 februari 2013

Igår var ingen vanlig dag på jobbet

Igår var det en - för mig - väldigt speciellt dag. Speciell av väldigt många olika anledningar. En näringslivsgala till förmån för Barncancerfonden som arrangerades för första gången, första gången i raden av alla gånger som komma ska. En gala som en mycket god vän till mig tagit initiativet till. Vi kan kalla honom för Johan Urbansson - då han valt att vara "anonym". Tack Urban, f´låt - menar givetvis tack Johan! Stolt över dig mannen!


Det var fullsatt, folkligt och festlig, men också tänkvärt och känslosamt - inte minst efter Barncancerfondens egen Billy Ydefjälls öppningsanförande. Tack Billy, tack Lena Höök och tack Tomas Ek. Tre fantastiska föreläsningar med olika vinklingar på livet och affärerna - nytta med nöje är fullt möjligt har vi fått förstå. Stort tack även till dagens eminenta moderator Mats Ågebrant.

I publiken fann jag massor med bekanta ansikten. Sua, Pejje, Chi, Lars F, Uffe från (Norrköping!), Camilla, Micke, Peder, Marie, Sture, Peter, Liz, Karin och många fler. Att komma tillbaka var inget annat än ett rent nöje även det - fast att man "kanske aldrig" blir profet i sin egen hemstad:-)

Tack sponsorer, tack publiken, tack alla som gjorde dagen till ett minne för lång tid framöver!


Mkt glada// doc. som nu ska äta god frukost med familjen för att sen bege oss ut i en av Sundsvalls många fina skidbackar.



1 kommentar:

  1. Var det möjligtvis så att Vi hade mer snö här uppe än nere i Stockholm.....har annars hört att ni har fått en del. Lite kul att vi har fyra fina backar inom två mil, eller hur? Hoppas att ni hann njuta ! Annelie

    SvaraRadera