tisdag 8 oktober 2013

Nu händer det bra saker

Alldeles nyss blev vi intervjuade inför torsdagens boksläpp, känns underbart att tillsammans få berätta om det alster som är en förlängning av allt det jobb som vi lagt ned som doktorander, det jobb som också var skälet till att vi träffades för "två avhandlingar, ett gäng barn och 8 år"-sedan! #love


Det drar ihop sig som sagt och tanken var att första boken skulle nå offentlighetens ljus under releasminglet imorgon, men nöden har ingen lag och ett undantag var på sin plats. Vivianne Gillman - chef för Exportrådet i NewYork - är på besök i landet och vi vår chans att vara med och göra skillnad, på riktigt. 


USA är som bekant Sveriges fjärde största enskilda exportmarknad och just nu går det lite "sisådär" over there och det är alltså här vi kommer in i bilden. Vi försåg Vivianne med ett första ex och vi hoppas och tror att boken kommer bli det som får den amerikanska ekonomin att ta ett nästa steg i rätt riktning, att den bidrar till en konstruktiv dialog mellan republikaner och demokrater när världsekonomin som mest behöver det. Vi hoppas och tror det. 

Glada//doc.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar